fredag 2 januari 2009

Critical (Feat. Craig G & Saul Abraham) - Takin' Over

Gott nytt år alla vänner, bekanta, kunder, samarbetspartners och övriga människor i världen. Jag känner på mig att även 2009 kommer att bli ett fantatiskt år för upplevelsebranschen och främst för oss som älskar hiphop, fuck lågkonjunkturen! Vi kan ha kul ändå!

Lite sent, men bättre sent än aldrig, lägger jag upp Criticals nya video här på vår blogg. Vi jobbade ihop med Critical förra våren då vi tog hit den brittiska rapgruppen Queens English, och förutom det har han även varit med på lite av våra hiphopjams back in the days. En fantatiskt ambitiös och driftig svensk rappare och entreprenör som hans konkurrenter borde se upp till/för.



http://www.myspace.com/criticalrap
http://www.criticalrap.com/
http://www.basementality.se/


One!!
/Li, Funky Lilt

2 kommentarer:

  1. Jag vill gilla Critical, han kickar alltid på så jävla tunga beats. Men jag har väldigt svårt för hans säregna röst, som stör mig så otroligt

    SvaraRadera
  2. Hans röst/flow/teknik är speciell, indeed, och det är ju en smaksak... Men jag tycker fan han ska ha props för drivkraften och glöden, jag hör alltid talas om att han har nya samarbeten och projekt på gång med både underground och mer kända rappare över hela världen!!

    SvaraRadera

Say what ?